پیکر تراشی
امروزه اضافه وزن و چاقی یکی از مشکلاتی است که سلامت بشر را تهدید میکند. همچنین چاقی باعث ایجاد بیماری هایی از جمله ناراحتی قلبی، افزایش کلسترول خون، خطر ابتلا به سرطان و.. میشود. اگرچه بهترین روش برای رسیدن به تناسب اندام، اصلاح سبک زندگی و داشتن یک رژیم غذایی مناسب است اما برخی از افرادی که وقت کافی برای لاغر شدن با این روش ها را ندارند از روش های جایگزین مانند پیکرتراشی استفاده میکنند.
پیکر تراشی در جراحی های زیبایی به عمل هایی که موجب فرم دهی به بدن می شوند تا به شکل مطلوبی برسند پیکرتراشی میگویند. در واقع پیکرتراشی یکی از ساده ترین راه ها برای تخلیه چربی و لاغری می باشد.
در انجام پیکرتراشی با استفاده از دیامتر 2 الی 5 میلی متری سوراخی در بخش هایی از بدن که قرار است عمل پیکرتراشی انجام شود ایجاد می شود.بعد دستگاهی از طریق این سوراخ وارد بافت چربی میشود و با استفاده از موج های ماورا بنفش بافت چربی از بین میرود و محلولی نیز برای بی حسی و جلوگیری از خون ریزی به بدن تزریق میشود. در نهایت جربی و محلول بی حس کننده توسط سوراخ ها از بدن خارج می شود.این دستگاه یک سیستم ایمنی فعال دارد که هنگام برخورد بافت جربی متوقف می شود و از این رو خط پارگی اعضای بدن و سوختگی پوست به پایین ترین حد خود می رسد.
پیکرتراشی برای تمام قسمت های بدن از جمله شکم و پلو،بازو ها،غبغب ،باسن و پشت پاها انجام میشود. در پیکرتراشی شکم برش های کوتاه چند سانتی متری در شکم ایجاد می شود.که با بریدن و برداشتن توده های چربی و بالا کسیدن پوست اضافه و ترمیم عضلات شکمی،عمل پیکرتراشی شکم به صورت کاملا حرفه ای انجام می شود.
در پیکرتراشی پهلوها میتوان علاوه بر از بین بردن چربی های اضافی،پوست افتاده را نیز در جای خود ثابت کرد.در این روش از پیکرتراشی با ایجاد برش از کمر و نواحی دو طرف پهلو به پایین آغاز میشود و برحسب میزان تخلیه چربی اضافی در پهلو،این برش کم و زیاد میشود.سپس با استفاده از دستگاه های مخصوص سلول های چربی خارج میشوند.
از معایب جراحی پیکرتراشی میتوان به عفونت،خستگی ،درد کم، بدن،بی حسی،اشاره کرد.