عوارض پیکر تراشی
عوارض پیکر تراشی در افراد مختلف با شدت های متفاوتی بروز خواهد کرد. بسته به ناحیه عمل شده و روش جراحی عوارض پیکرتراشی متفاوت است. خطرات پیکر تراشی با انتخاب یک جراح خوب به حداقل می رسد.در صورت مصرف دارو یا ابتلا به بیماری خاص باید حتما به جراح اطلاع داده شود.هیچ عملی حتی ساده ترین عمل ها بی عوارض می باشد با وجود در نظر گرفتن تمام نکات ممکن است عوارض پیکر تراشی باز هم در فرد بروز کند. برخی از این عارضه ها طبیعی است و با گذشت زمان برطرف می گردد.
برخی از عوارض پیکر تراشی عبارتند از ورم اطراف محل جراحی، جمع شدن مایعات و خونابه، درد و کبودی اشاره کرد. برای تصمیم گیری بهتر در این زمینه باید کلیه جنبه های عمل از جمله عوارض و خطرات پیکرتراشی را مد نظر قرار داد. عوارض پیکر تراشی برای همه افراد شایع نبوده رخی از متقاضیان و بنابر دلایل خاص این عوارض را بعد از عمل نشان می دهند. افرادی دچار عوارض بعد از عمل پیکرتراشی می شوند که توصیه ها و دستورالعمل های جراح را به درستی و با دقت رعایت نکرده و یا در انجام مراقبت های بعد از پیکر تراشی کوتاهی کرده باشند .
جراحی که شما انتخاب میکنید باید این نکته را در نظر بگیرد که از بدن شما چه میزان چربی خارج کند که شما بعد از اتمام عمل جراحی دچار عوارض پیکر تراشی نشوید .
عمل پیکر تراشی دارای عوارض عمومی می باشد که در اینجاچند نمونه از آن را برای شما می گوییم
1 . تورم بعد از عمل پیکر تراشی
2. کبودی بعد از عمل پیکر تراشی
3 .درد بعد از عمل پیکر تراشی
4 .عوارض نادر پیکر تراشی و…..
یکی از خطرات و عوارض پیکرتراشی مخصوصا در عمل هایی که از برش طولانی استفاده می شود، ایجاد بافت اسکار است. بافت اسکار در محل زخم و بخیه های عمل ایجاد شده و ناشی از ترمیم نامناسب بافت آسیب دیده و جایگزینی بافت همبند است. در این شرایط محل زخم برآمده و پر رنگ شده و ظاهر نامناسبی ایجاد می کند.
یکی از خطر ناک ترین عوارض پیکر تراشی ولی بسیار نادر آمبولی چربی است. این عارضه در اثر نفوذ تکه ای از چربی یا بافت به داخل عروق فرد و ایجاد اختلال در روند جریان خون رخ می دهد. آمبولی چربی به دنبال پیکرتراشی می تواند عوارضی از قبیل سکته مغزی یا قلبی ایجاد کرده و به مداخله سریع پزشکی نیاز دارد.بعضی از عوارض پیکر تراشی ممکن است دز اعضای مختلف بدن نمایان شود .